Egyedi céges gyufa – szikrázó emlék az éttermi promóciós eszközök között

Folyamatosan nyílnak az új vendéglátóhelyek, kiélezettebb verseny folyik a vendégekért, ezért érdemes hatékonyan és tudatosan kialakítani a kapcsolatot..

A vendéggel való kapcsolat megőrzésének egyik legelegánsabb formája a pulton vagy az asztalokon kihelyezett apró, céges ajándéktárgyak, és ezek közül is kiemelkedik a reklámgyufa.

Az öngyújtóhoz képest a gyufa egy retró megoldás, de mint minden, ami retró, reneszánszát éli, és egyre többen térnek vissza hozzá, legyen szó akár cigaretta vagy egy gyertya meggyújtásáról. Mivel gyorsan elfogy, mindig jól jön belőle az utánpótlás, épp ezért kézenfekvő, mégis emlékezetes figyelmesség, ha egy étteremben, bárban, szórakozóhelyen vagy kávézóban ajándékba elvihető reklámgyufával kedveskednek vendégeknek.

 reklámgyufa

Az egyedi céges gyufa nem egy tolakodó promóciós eszköz, hanem hatékony marketingkommunikációs felület, hiszen például egy szórólappal ellentétben nem egyszer pillant rá a vendég, hanem 10, 20 vagy akár 50 alkalommal is ránéz.

Egy hasznos tárgyról lévén szó mindig a keze ügyében van, kellemes emlékek hordozójaként pedig gondolatai újra és újra a helyhez térnek vissza, felidézve az ott töltött kellemes időt. Az ötletes és esztétikus egyedi céges gyufák lángra lobbantják a vendégek szimpátiáját a helyed iránt, a pozitív kötődés révén pedig biztosan újra és újra visszacsábulnak. Az egyedi céges gyufa megjelenése teljes mértékben a vendéglátóhely arculatához igazítható, a dobozon visszaköszönhetnek a hely színei, logója, jellegzetes elemei, hasznos tudnivalóként fel lehet tüntetni a hely elérhetőségeit, illetve akár egy markáns üzenet elhelyezésére is lehetőség van. Kivitelezésük dekoratív, ugyanakkor diszkrét voltának köszönhetően hangulatos hírvivőként funkcionálnak, ízlésesen reklámozva a vendéglátóhelyed. Praktikusságukon és mutatós küllemükön túl előnyük, hogy költséghatékonyan megvalósíthatók, nem igényelnek nagyobb összegű befektetést és mindig könnyen pótolhatók.

Miért jó tehát egyedi céges gyufát választanod?

  • Mert egyedi – bármilyen dizájn jól mutat rajta
  • Mert hatékony – a vendégekre pozitív benyomást tesz ez a gesztus, és emlékezni fognak a helyre.
  • Mert költséghatékony – ár-érték arányát tekintve igen kedvező megoldás.