Sirha Budapest

Különleges és nagyszabású esemény lesz pár nap múlva Budapesten: május 9-én megnyitja kapuit a Sirha Budapest élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállítás.

A Sirha kiállítássorozat idén mutatkozik be Magyarországon először. A május 9. és 11. között látogatható rendezvény eddig nem ismert érdekességeket és lehetőségeket nyújt mindenkinek, aki a food szektorban, a pék- és cukrásziparban vagy a szálloda- és vendéglátóiparban érdekelt.

Miért különleges a Sirha Budapest?

  • A világ egyik vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállítás sorozata.
  • 300 kiállító vár kb. 20 000 szakmai látogatót.
  • A látogatók innovatív termékeket és szolgáltatásokat, újdonságokat ismerhetnek meg.
  • Szakmai konferenciák kísérik a kiállítást, például a World Cuisine Summit konferencia vagy a Kreatív Pékfórum.
  • Több rangos gasztronómiai verseny is megrendezésre kerül. Itt zajlik majd a Bocuse d’Or európai döntője, ahol Európa legjobb szakácsai küzdenek meg egymással. De sor kerül majd a Desszert versenyre és a Magyar Barista Bajnokságra is.
  • A kiállított anyag tematikájában élelmiszerek, italok, konyhai berendezések és felszerelések, sütő- és cukrászipari termékek és berendezések, kávézással kapcsolatos termékek és berendezések várják a gasztronómiának elkötelezetteket.
  • A vendéglátóipar képviselőit főleg talán a bútorok, terítékek, dekoráció, textilek, szállodaipari termékek fogják érdekelni.
  • Emellett számos szolgáltatás, új technológia, higiéniai megoldás mutatkozik be, és élelmiszeripari gépekkel, csomagolóipari és logisztikai termékekkel és berendezésekkel is találkozhat a látogató.
  • A kiállítás látogatói a felsorolt szektorok képviselői, Magyarországról és a környező országokból. Befolyásos szakemberek, éttermi, szállodai és közétkeztetési döntéshozók, élelmiszeripari beszerzők, cukrászok, pékek, szakácsok. Szállodatulajdonosok és managerek, F&B managerek, és mindezen területek importőrei, forgalmazói. Tehát a részvétel nagyon értékes a networking szempontjából is!

Természetesen a Pickinfo is képviselteti magát a Sirha Budapest kiállításán. Hiszen a cégesített gyufa, fogpiszkáló és papírzászló hozzátartozik az éttermek és hotelek arculatához. Olyan apróság, amelynek megdöbbentően nagy hatása van a vendégek élményére.

Keresse a Pickinfo standját a Sirha Budapest rendezvényén május 9. és 11. között! Megmutatjuk, milyen lehetőségek rejlenek az apró részletekben, és milyen kreatívan jelenhet meg egy vendéglátó vállalkozás arculata a dekorációs.

KAPCSOLAT