Reklámzászlók a sikeres rendezvénykommunikációdért

Pickinfo gastro-marketing, reklámeszköz, reklámzászló, eco-reklám, fogpiszkáló zászló

Zászlóshajó a sikeres rendezvénykommunikációdban – így használd a reklámzászlókat

 

Egy sikeres rendezvény megalapozhat és elmélyíthet egy gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat, de az eredményes lebonyolításhoz körültekintő szervezésre van szükség. Ennek kulcsa a részletekre való odafigyelés: ne csak az esemény fő attrakciója, de minden egyes attribútuma, a kiszolgáláson át az ételek minőségéig, a legapróbb díszítőelemekig legyen pontosan megtervezett.

Mutatunk egy gastro marketing technikát, amivel egyszerre színesítheted az eseményed, a felszolgált ételeket, és erősítik marketingkommunikációdat.  

Jöjjenek a reklámzászlók.

 

Számtalan kommunikációs csatorna áll rendelkezésre, hogy egy rendezvény sikeresen fusson ki, és célt érjen az üzenete. Ezek közül is azok képesek a legmélyebb benyomást tenni, amelyek vizuális úton hatnak rájuk, nem tolakodnak és nem tukmálnak, csak kiemelnek és hangsúlyoznak.

 

Hol és hogyan tudod ilyen finoman és ízlésesen a vendégeid figyelmét megkapni? Bárhogy is nézzük, a rendezvények központi eleme az étel és a catering. Az emberek szeretnek enni, garantált, hogy sok időt fognak a kínálópultok és asztalok körül tölteni, érdemes ezért itt elkapni a tudatalattit. Emiatt is hatványozottan ajánlott erősíteni a gasztro vonalat: az ételek minőségével már felkeltett figyelem fokozható egy olyan gastro marketing megoldással, mint a reklámzászlók. Segítségükkel pedig vendégeid közvetlen közelébe, egyenesen a tányérjukra csempészett megjelenéssel tarolhatsz – csak meg ne egyék őket!  A Reklámzászlók egyszerre informatív és praktikus eszközök a rendezvény lebonyolításában és a kommunikációban.

 

reklámzászlók

 

Részletgazdag tálalás – felejthetetlen szervezés

 

Legyen szó szendvicsekről, süteményekről, vagy nagyobb fogásokról, a reklámzászlók egy apró mozdulattal elhelyezhetők. Hasznos kiegészítők a tálaláshoz, ráadásul bármilyen egyszerű ételt könnyen és pillanatok alatt attraktívvá varázsolnak. Természetesen, ha pusztán a dekoratív megjelenéssel tudnának hozzájárulni a jól megkomponált rendezvényhez, nem járna ilyen előnyökkel beépítésük a kommunikációdba.  Közelségükből adódóan egyértelműen láthatóak, nem kerülhetik el senki figyelmét, így biztosan célba találnak. Dekorációként emelik a hangulatot, egy komplex élménnyé emelve az rendezvényt.marketing tervbe. Sokoldalúságukkal magasan lobognak a rendezvénykommunikáció egén.

dsc_2789

Kis méretükhöz viszonyítva hatalmas hozamot hajtanak, főként ami az ügyfelekkel, beszállítókkal való kapcsolattartást, a márkaismertség elmélyítését, és a médiában való megjelenést illeti.

 

A legjobb, hogy nincs olyan, amit ne lehetne kivitelezni a lobogó felületén. A reklámzászlók teljes terjedelmükkel a gastro marketing szolgálatába állíthatók. Arculati elem, üzenet vagy szlogen is helyet kaphat rajta legyen szó születésnapról, tematikus rendezvényről vagy ünnepi alkalomról.  Sőt, akár minden grafikától mentes, üres zászlók is elérhetőek, amit a vendégek interaktív foglalkozásként, maguk is feldíszíthetik.

reklámzászlók